Connect with us

Administratie

NOVA APASERV. Vor să scape de directorii puși de Țurcanu și PNL dar… „Este foarte dificil. Au contracte de mandat”

Published

on

Nova Apaserv este societatea cu cei mai mulți directori din județul Botoșani. Șase la număr. Cinci dintre aceștia au devenit directori în perioada în care Consiliul Județean era condus de Țurcanu și ulterior de Sorescu.
Albert Tanasă, directorul general al societății Nova Apaserv, susține că nu prea poate să reducă numărul posturilor de directori deoarece sunt contracte de mandat pe perioadă determinată.

„În 2012 Nova Apaserv era condusă de un singur director, respectiv directorul general. În 2013 se mai înființează două posturi de directori, director adjunct și director adjunct operațional. Aceste funcții au fost ocupate de domnul Ghiorghincă și domnul Petrușcă. În 2014 ajungem la patru directori. Domnul Mihai Corneliu, director adjunct. În 2015 avem cinci directori iar în ianuarie 2016 se înființează și cel de al șaselea post de director, respectiv postul de director tehnic. Nu este o situație creată de când am preluat eu funcția de director general. Sunt semnate contracte de mandat care au o anumită perioadă, clauze prevăzute. Este foarte dificil să aduci societatea într-o situație anterioară. Finalul mandatelor este situația ideală. Un contract de mandat ajunge la final și nu mai este prelungit”, a afirmat Albert Tanasă, directorul general al Nova Apaserv.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad