Connect with us

Administratie

Bază sportivă cu două terenuri de fotbal și două de minifotbal la 7 kilometri de Botoșani. „Am trimis contractele…”

Published

on

De ani buni autoritățile locale din municipiul Botoșani tot promit că vor face un teren sintetic de fotbal, la dimensiunile regulamentare dar nu au fost în stare să realizeze o astfel de investiție. O comună va amenaja anul acesta o bază sportivă cu două terenuri de fotbal, unul cu gazon și celălalt suprafață sintetică.




Investiția se va realiza în localitatea Stăuceni, aflată la 7 kilometri de municipiul Botoșani. Primăria Stăuceni va pune la dispoziție o suprafață de 5 hectare iar Federația Română de Fotbal va amenaja un teren sintetic.

„Avem o colaborare cu Primăria și Consiliul Local Stăuceni și se va rezolva problema terenului sintetic pentru antrenament. Primăria pune la dispoziție terenul iar Federația Română de Fotbal va face investiția. Sperăm ca până în toamnă să fie realizat acest teren sintetic și să nu mai avem probleme în ceea ce privește pregătirea”, ne-a spus Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani.

Reprezentanții Primăriei Stăuceni vor să realizeze o bază sportivă. În afara terenului sintetic, se va mai amenaja un teren de fotbal cu gazon și două terenuri de minifotbal, plus vestiare.

„Hotărârea de Consiliu Local este deja dată, a fost un proiectant cu care am discutat și am trimis contractul la FRF. Noi punem la dispoziție terenul iar FRF va face investiția urmând ca noi să ne ocupăm de întreținere și pază. În plus, vrem să facem un teren cu iarbă și două terenuri de minifotbal. Urmează să avem discuții cu cei de la FC Botoșani și intenționăm să construim vestiare și o tribună”, ne-a spus Cozmin Epuraș, viceprimarul comunei Stăuceni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )