Connect with us

Sport

CUPA ROMÂNIEI. FC BOTOȘANI – CSU CRAIOVA 2-1. Oltenii merg în finală – GALERIE FOTO

Published

on

FC Botoșani și CSU Craiova se întâlnesc în returul semifinalei Cupei României. În tur, oltenii s-au impus cu scorul de 5-1 și sunt aproape calificați în finala care se va disputa pe Arena Națională.

FC Botoșani a început în atac meciul, a avut posesia iar în minutul 13 a reușit deschiderea scorului. Moruțan se distrează cu fundașii olteni iar Mircea Axente reușește să deschidă scorul. Dacă până la gol, spectatorii botoșăneni priveau meciul ca la teatru, după reușita lui Axente aceștia au început să-și încurajeze echipa.

În minutul 15, Roman insistă la o minge care părea pierdută, marchează, dar golul este anulat de centralul Marcel Bârsan pentru un presupus fault la portar. Reluările au arătat că a fost arbitrul a greșit. Axente este aproape de golul doi în minutul 22 dar portarul oltenilor iese și prinde mingea în fața atacantului de la Botoșani.

În minutul 40, Achim are șansa majorării scorului dar un fundaș al oltenilor respinge mingea șutată din interiorul careului. Moruțan șutează din marginea careului dar Mitrovic prinde. Finalul primei reprize aparține botoșănenilor care domină dar Golofca și Mușat nu reușesc să marcheze.

FC Botoșani începe bine partida iar în minutul 51 Golofca marchează dar arbitrul Marcel Bârsan anulează din nou golul, de această dată pentru ofsaid.

În minutul 57, FC Botoșani își trece în cont încă o mare ocazie. Axente centrează, Moruțan reia cu capul dar mingea trece paralel cu poarta.

În minutul 61, CSU Craiova reușește egalarea prin Mitriță dar faza a plecat de la un fault asupra lui Roman, la marginea careului. Un minut mai târziu, Golofca este trântit în careul oltenilor dar Bârsan refuză să dicteze penalty.

În minutul 66 Golubovic scapă pe contraatac și marchează cu un lob peste Mitrovic. Mihai Roman este aproape de golul trei pentru FC Botoșani dar trimite paralel cu poarta. Rodriguez șutează din marginea careului dar mingea trece puțin pe lângă poarta oltenilor.

În minutul 79, Burlacu șutează din marginea careului dar Cobrea prinde în doi timpi. Asistentul Bogdan Gheorghe este total depășit de joc, a semnalizat eronat mai multe ofsaid-uri iar la un moment dat nu știa ce să arate, la o minge ieșită în out, la cinci metri de el.

În minutul 82, Burcă reia cu capul din interiorul careului dar Mitrovic respinge de sub bară. În minutul 90, Burlacu are șansa egalării dar este blocat de Cobrea.

Partida se încheie cu victoria botoșănenilor dar CSU Craiova merge în finala Cupei României pentru că în tur s-a impus cu scorul de 5-1.

FC Botoșani: Cobrea – Plămadă (80 tINCU), Miron, Burcă, Mușat – Rodriguez, Achim – Roman (80 Serediuc), Moruțan, Golofca – Axente (62 Golubovic)

  • Rezerve: Pap, Tincu, Dumitraș, Chitoșcă, Oaidă, Golubovic, Serediuc

CSU Craiova: Mitrovic – R. Popa (Popov), R. Kelic, Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Briceag – Gustavo (85 Martic), Băluță, Mitrița (Burlacu)

  • Rezerve: Popescu, Popov, Burlacu, Bancu, Glavina, Martic, Screciu

Arbitri: Marcel Bârsan, Gheorghe Bogdan, Stelian Slabu

Observatori: Zoltan Tamaș, Radu Bitea

Distribuie pe:
1 Comment

1 Comment

  1. cristi

    9 mai 2018 at 20:08

    Astazi Barsan ne-a scos mingea din poarta ca asa au vrut muschii lui.La Craiova s-a inventat penalty impotriva noastra la scorul de 2-1 si dupa acesti fluierasi de tot rasul ne-au mai anulat un gol perfect regulamentar

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )