Connect with us

Sport

CUPA ROMÂNIEI. C. Enache: Din păcate e o victorie tristă

Published

on

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, este mulțumit de victorie dar trist că nu a reușit să se califice în finală. El și-a felicitat jucătorii pentru atitudine și pentru faptul că au încercat să întoarcă rezultatul de 5-1 de la Craiova.
„Am avut un parcurs incredibil, parcă destinul a vrut să ne chinuie. Din păcate e o victorie tristă, o victorie care mă bucură foarte mult și se datorează jocului și atitudinii jucătorilor. Cel mai important este că jucătorii au crezut că pot realiza o minune. Asta înseamnă că ei au încredere în potențialul lor, că pot face lucruri minunate și este o bază bună pentru a construi. Astăzi toată echipa a fost într-o sinergie incredibilă.

Unii au ieșit în evidență dar pe fondul jocului bun al tuturor. E păcat de câte ocazii ne-am creat. Au vrut, au ajuns repede la poartă, am făcut combinații în zonă centrală, ne-am dus cu mingea pe zonele laterale. Și-au creat ocazii cum nu am mai făcut-o anul ăsta la niciun joc. În mintea și în sufletul meu, să nu credeți că nu am sperat. Mi-am făcut o grămadă de planuri.

Multe din ele începeau cu un gol la începutul meciului. Ne-am făcut vise, am sperat la un șut norocos, la un 11 metri cu o eliminare. Jocul bun ne poate da încredere pentru perspectivă și crează o imagine frumoasă clubului nostru, orașului Botoșani și celor care sunt alături de FC Botoșani”, a spus Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )