Connect with us

Administratie

ȘTEFĂNEȘTI. Lucrări de 7,7 milioane lei scoase la licitație

Published

on

Primăria orașului Ștefănești a scos la licitație proeictul privind asfaltarea a șase kilometri de drum, un proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Local. Primarul Florin Buțura spune că a scos la licitație proiectarea plus execuția și speră ca în a doua jumătate a anului să înceapă lucrările.




„Contractul pe PNDL a fost semnat, am scos la licitație și așteptăm să vedem cine va câștiga și va executa lucrările. Am scos la licitație proiectare plus execuția ca să câștigăm timp. Proiectul prevede asfaltarea a șase kilometri de drum în orașul Ștefănești și localitățile arondate. Valoarea proiectului este de 7,7 milioane de lei”, ne-a spus Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești. Conform proiectului, se vor asfalta 3,5 kilometri de drum în satul Bobuleşti, 1 kilometru în Ştefăneşti şi 1,5 kilometri în Stânca. 

O altă investiție care ar putea demara anul acesta este reabilitarea clădirii cinematografului și realizarea unui centru cultural. Cinematograful Prutul din Ștefănești este în paragină de peste două decenii iar anul acesta ar putea începe reabilitarea printr-un proiect finanțat de Compania Națională de Investiții.

„Suntem pe locul trei pe lista de investiții. Sper ca până la sfârșitul anului să se organizeze licitația. Noi vom preda amplasamentul la Compania Națională de Investiții, ei fac licitația și se ocupă de lucrări iar la final vom prelua centrul cultural”, a mai precizat primarul orașului Ștefănești.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad