Connect with us

Social

FC Botoșani se implică într-o nouă campanie umanitară. Cristina Lipan are nevoie de 55.000 de euro pentru o operație și tratament în Turcia

Published

on

Jucătorii, antrenorii și conducătorii clubului FC Botoșani se implică într-o nouă campanie umanitară și încearcă să o ajute Cristina Lipan care a fost diagnosticată cu „cancer gastric biopsial, cu determinări hepatice şi osoase”.

După un an de analize chinuitoare şi diagnostice contradictorii în spitalele din România, timp în care boală a avansat, iar speranțele s-au împuţinat, Cristina a primit o şansă la viaţă, la Clinica Anadolu din Turcia.

Tratamentul prescris de doctori costă 55.000 euro (n.r. – operaţie şi cure de chimio şi radio, ulterioare).

De această sumă are nevoie Cristina Lipan, care a devenit o luptătoare. Luptă pentru ea şi pentru familie, pentru cei doi copii care o aşteaptă acasă, pentru prieteni, pentru colegi şi pentru toţi cei care au nevoie să fie puternici şi pentru care Cristina vrea să fie un exemplu de urmat, luptă pentru viaţă!

Din păcate în cadrul clubului avem necazuri, se poate întâmpla în viaţă, e foarte dureros, probabil toţi avem în jurul nostru situaţii mai neplăcute sau grele aşa cum are colegul nostru Dan Lipan. Este o campanie și vă rugăm să fiţi alături de noi, Cristina, soţia colegului nostru trece printr-o perioadă foarte grea, este la o clinică în Turcia cu probleme foarte mari cu costuri de tratament pe care nu le putem susţine aşa că participarea este una binevenită”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal.

Suporterii care doresc să o ajute pe Cristina Lipan o pot face la partida din semifinala Cupei României dintre FC Botoşani şi CSU Craiova, donând în urnele special amenajate pe Stadionul „Municipal” sau în contul deschis pe numele ei:

LIPAN CRISTINA ELENA

RO92BTRL00701201D04297XX, deschis la Sucursala Transilvania, Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad