Connect with us

Sport

CUPA ROMÂNIEI. FC Botoșani – CSU Craiova. C. Enache: Sperăm să-i facem bucuroși pe suporteri. Măcar cu o victorie

Published

on

FC Botoșani și CSU Craiova se întâlnesc mâine după amiază, în returul semifinalei Cupei României. În tur, oltenii s-au impus cu 5-1 și doar printr-o minune echipa lui Costel Enache se mai poate califica în finala competiției.
Antrenorul botoșănean este realist înaintea meciului în ceea ce privește șansele de calificare dar vrea un joc bun al elevilor săi și o victorie. FC Botoșani a câștigat toate meciurile jucate pe teren propriu împotriva formației CSU Craiova iar Costel Enache și jucătorii săi speră să se impună din nou.

„Fotbalul nu e un sport care să ne aducă dreptate și corectitudine. Am văzut statistica meciului din tur. Am avut același număr de șuturi la poartă, 15 la 15. Diferența a fost oarecum nedreaptă. Nu știu cât de mari sunt șansele noastre, pare aproape imposibil duelul de mâine. Atâta timp cât s-au mai întâmplat minunății în fotbal, avem și noi dreptul să sperăm. Avem nevoie de o conjunctură incredibil de favorabilă. O să încercăm să fim mai ofensivi, să ajungem rapid la poartă dar în același timp trebuie să fim atenți pentru că orice gol primit reduce aproape în totalitate șansele. Trebuie să fim realiști. Craiova nu este o echipă pe care să o bați așa simplu și cu o diferență foarte mare. Este într-un moment bun, e o echipă foarte puternică, cu o parte ofensivă foarte bună și o echipă care primește foarte greu goluri. Am urmărit statistica iar de câte ori au pierdut la Botoșani, au făcut jocuri bune iar scorul a fost foarte strâns. Sperăm să-i facem bucuroși pe suporteri. Măcar cu o victorie dacă nu vom reuși mai mult. Chiar avem nevoie de suporteri”, a spus Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad