Connect with us

Administratie

Proprietarul plajei Stânca a început pregătirile pentru noul sezon: „Ei spun că până în iunie…”

Published

on

Plaja Stânca va fi deschisă și în această vară. Iulian Merticariu, proprietarul terenului din zona lacului Stânca, a început demersurile pentru obținerea tuturor autorizațiilor necesare astfel încât să nu mai existe problemele din vara trecută.
Potrivit primarului orașului Ștefănești, un reprezentant al proprietarului plajei a venit și a depus documentația în vederea obținerii autorizației.

„A venit reprezentantul firmei care are terenul în zonă și dorește să autorizeze plaja pentru spațiu de agrement. Primăria Ștefănești eliberează autorizația de construcție dacă sunt îndeplinite toate condiții prevăzute de lege. Ei spun că până în luna iunie vor scoate toate autorizațiile necesare astfel încât să nu mai existe niciun fel de probleme”, ne-a spus Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești.

Cât privește implicarea autorităților locale, primarul orașului Ștefănești spune că totul depinde de proprietarul plajei.

„Dacă vor face un acord de parteneriat cu Primăria Ștefănești, cu siguranță ne vom implica și îi vor ajuta. Deocamdată nu ne-au solicitat”, a mai spus Florin Buțura.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )