Connect with us

Administratie

Primar Mitoc: „Am semnat un contract în valoare de 4.489.000 lei pentru 4,24 kilometri de drum comunal”

Published

on

Timp de mai mulți ani, comuna Mitoc a fost uitată de autoritățile județene sau naționale când a venit vorba de investiții. Inclusiv drumurile naționale și județene care ajungeau în Mitoc erau într-o stare jalnică.
Lucrurile par să se fi schimbat în bine, începând de anul trecut când s-a început asfaltarea unui drum comunal. Lucrările vor continua anul acesta pe o lungime de 4,2 kilometri iar autoritățile locale spun că în sfârșit s-a asfaltat și drumul național 24C, de la Manoleasa la Mitoc, celebrul drum național de pământ.

„Am reușit obținerea finanțării și ulterior a modernizării drumului comunal din satul Horia, pe o lungime de doi kilometri, proiect care a inclus și construirea șanțurilor de colectare a apei. Această investiție a fost suportată de la bugetul statului, în sumă de 2.219.696 lei și de la bugetul local cu 130.000 lei. În cursul anului 2017 am început procedura de realizare a documentației tehnice în vederea obținerii unei finanțări de la Ministerul Dezvoltării în scopul modernizării prin asfaltare a unor drumuri sătești în satele Mitoc și Horia. Proiectul a fost eligibil iar în noiembrie 2017 am semnat un contract de finanțare în valoare de 4.489.000 lei. Lungimea totală este de 4,24 kilometri. Acest proiect este în faza achiziției publice”, a spus Ioan Galiț, primarul comunei Mitoc care a mai adăugat că urmează să achiziționeze câteva utilaje pentru pietruirea și reprofilarea drumuri sătești.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad