Connect with us

Sport

Juventus – FC Botoșani 0-3. S-au răzbunat pentru ratarea play-off-ului

Published

on

FC Botoșani s-a impus fără emoții în deplasare, în fața formației Juventus București. Cătălin Golofca, Mihai Roman și Mircea Axente au marcat în primele 31 de minute cele trei goluri ale partidei.
FC Botoșani a ratat play-off-ul din cauza remizei de pe teren propriu cu Juventus, din primul meci oficial din 2018. Roman&Co nu au uitat acel meci și au început foarte motivați jocul de astăzi. După numai cinci minute, Cătălin Golofca a deschis scorul, marcând cu capul din interiorul careului. În minutul 7, botoșănenii își puteau majora avantajul dar mingea șutată de Oaidă a lovit bara. Scorul a devenit 0-2 în minutul 20 când Golofca a centrat, Florin Ștefan a dat pe lângă minge iar Mihai Roman a marcat. În minutul 31, Achim îi pasează perfect lui Mircea Axente care marchează pentru 0-3.

În partea secundă, FC Botoșani nu a mai forțat ci a preferat un joc de așteptare. Gazdele și-au creat câteva ocazii de a marca dar goakeeperul Pap și fundașii botoșăneni au reușit să respingă. Mihai Roman și Golubovic au avut și ei două șanse de a marca dar partida s-a încheiat cu scorul de 0-3. FC Botoșani a ajuns la 33 de puncte și încă mai speră la primul loc în timp ce Juventus rămâne pe ultima poziție cu doar 17 puncte.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )