Connect with us

Politica

Viorel Iliuță: „Pe memoria unuia dintre cei mai importanți oameni din istoria României, au scuipat niște consilieri locali de la Botoșani”

Published

on

Liberalii botoșăneni îi pun la zid pe consilierii locali PSD care nu au fost de acord ca bustul lui Brătianu să fie amplasat într-o zonă centrală a municipiului Botoșani. Bustul a fost realizat de PNL Botoșani și donat primăriei pentru a fi amplasat.

„În ședința de Consiliu Local din aprilie a figurat un proiect de hotărâre prin care PNL Botoșani dona de principiu Primăriei municipiului Botoșani, un bust al marelui om politic Ion C. Brătianu, solicitând Consiliului Local, acordul pentru amplasarea acestui bust în parcul junior. Consiliul Local a picat prin vot acest proiect de hotărâre. Consilierii locali PSD au respins acest proiect. Comuniștii l-au băgat în pușcărie și l-au ucis pe ultimul politician liberal din marea familie a Brătienilor, o familie care a avut o contribuție esențială la făurirea României moderne și la înfăptuirea Marii Uniri. Consilierii PSD, urmașii comuniștilor încearcă să-i șteargă pe Brătieni din istorie. Pe ei îi caracterizează lipsa de respect față de înaintași. Poate au și dreptate. Pe cine ar putea să evoce ei din trecutul lor? Pe Ana Pauker, pe Gheorghe Gheorghiu Dej sau pe Iliescu? Nu e normal să refuzi istoria țării tale doar din interese obscure, să refuzi înfrumusețarea orașului doar pentru că Brătianu a fost liberal, mi se pare o rușine. Pe memoria unuia dintre cei mai importanți oameni din istoria modernă a României, au scuipat niște consilieri locali de la Botoșani”, a spus Viorel Iliuță, președintele Organizației Municipale PNL Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad