Connect with us

Politica

Maricel Maxim, consilier local: „Facem discuții politice și circ. Colegii de la PSD nu înțeleg că Botoșaniul are nevoie de dezvoltare”

Published

on

Liberalii îi acuză pe pesediștii din Consiliul Local Botoșani că blochează dezvoltarea municipiului. Consilierul local Maricel Maxim spune că mai multe proiecte nu au putut fi demarate în ultima perioadă deoarece consilierii PSD nu au dorit să le aprobe.

El susține că la ora actuală, în Consiliul Local Botoșani nu se mai face administrație cu doar politică și circ.

„În Consiliul Local noi trebuie să facem administrație și nu politică sau alt gen de activități. Sunt proiecte pentru construirea de locuințe și ansambluri de locuințe care nu reușesc să treacă din cauza faptului că acei colegi de la PSD nu înțeleg că Botoșaniul are nevoie de dezvoltare. Un asemenea proiect ar duce la creșterea și pe orizontală a activității economice în municipiul Botoșani. Firmele lucrează și plătesc impozite și taxe locale. De asemenea, noi am cerut ca Parcul de agrement Cornișa să fie preluat pe obiective pentru că avem obiective finalizate sută la sută. Ca urmare a închirierii terenurilor de fotbal și tenis, a patinoarului și amfiteatrului, s-ar putea aduce bani la bugetul local. Acum două săptămâni am fost împreună cu primarul municipiului și cu consilierii locali, să vedem stadiul lucrărilor de la Cornișa. Specialiștii de acolo spun că suntem la peste 95%. Nu înțelegem de ce nu doresc colegii noștri să dăm drumul cât mai repede la acest proiect important care ar aduce inclusiv notorietate Botoșaniului. La Consiliul Local, în loc să facem administrație, facem discuții politice și circ”, a declarat Maricel Maxim.

Mai mult, el îl acuză pe deputatul PSD Costel Lupașcu că încearcă să se folosească de copii ca să își mărească notorietatea.

„Știm cu toții că lucrările de reabilitare a Teatrului Mihai Eminescu au început în perioada primarului PSD care nu a reușit să managerieze situația, pierzând cinci milioane de euro. Acum suntem în situația în care un parlamentar PSD face apel la copii, să-i folosească pentru notorietatea acelui parlamentar. Mi se pare un lucru deosebit de grav. Sunt șapte parlamentari PSD care nu au reușit să facă nimic pentru continuarea lucrărilor la teatru”, a mai spus Maxim.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )