Connect with us

Sport

FC Botoșani s-a despărțit de Stelian Cucu. Enache: „Nu e o pedeapsă”

Published

on

Mijlocașul Stelian Cucu și-a reziliat contractul cu FC Botoșani, cu două luni mai devreme. Acesta nu mai era în grațiile antrenorului Costel Enache și a decis să plece înainte de finalul contractului. El are două variante în momentul de față și sunt șanse mari ca în sezonul viitor să joace tot în Liga1.
Stelian Cucu a fost unul dintre jucătorii importanți în prima parte a campionatului dar a suferit o accidentare care l-a ținut departe de gazon mai multe luni. A revenit în iarnă dar antrenorul Costel Enache nu s-a mai bazat pe el, fiind lăsat în afara lotului la mai multe meciuri.

Enache susține că rezilierea contractului nu a fost o pedeapsă ci o înțelegere a părților.

„E un jucător care și-a făcut foarte bine treaba aici. Are oportunități foarte bune în altă parte. E ok. Nu e o pedeapsă. E o înțelegere între părți, suntem deschiși la comunicate”, a spus Costel Enache care a evitat să spună dacă mai renunță și la alți jucători:

„Toți suntem predispuși schimbării. Deocamdată nu putem vorbi, vom vedea modul în care discutăm, oportunutățile pentru fiecare jucător. Mai avem încă opt meciuri și e nevoie de fiecare dintre jucători”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad