Connect with us

Administratie

Oameni ajunși la capătul răbdărilor. Tehnic Asist lucrează de 4 ani și a ajuns abia la 70%. „Au venit, au spart, au montat țevile și nu au mai refăcut” FOTO

Published

on

Compania Tehnic Asist a câștigat în 2014 licitația privind extinderea rețelelor de apă și canalizare în orașul Flămânzi. Au trecut aproape patru ani de când s-a semnat contractul și nici acum nu sunt finalizate lucrările. Ba mai mult, această firmă a creat mari nemulțumiri în rândul locuitorilor.
Primarul orașului Flămânzi spune că a primit foarte multe reclamații de la cetățeni și că a încercat să discute cu reprezentanții firmei și cu conducerea operatorului de apă. În același timp, el spune că este o dezorganizare totală în zonele unde lucrează muncitorii de la Tehnic Asist.

„Această lucrare se întinde deja pe trei-patru ani. Nu am nimic cu firma respectivă dar mi se pare o totală dezorganizare. Îmi cer scuze locuitorilor. Am predat amplasamente pe mai multe străzi în ideea de a finaliza cât mai repede lucrarea. Constructorul a venit și a spart, a montat țevile dar nu a mai refăcut la starea inițială. Pe strada 1907 lucrează de mai bine de un an. Toată lumea își varsă năduful pe primar dar nu putem face mare lucru pentru că nu este proiectul nostru. Nu le-am mai predat alte străzi până nu termină ce au început. Am înțeles că au lucrat undeva la 70%. Au rămas străzile asfaltate. Pe de o parte sunt bucuros că se face canalizarea dar pe de altă parte avem acest disconfort”, ne-a spus Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi.

Tehnic Asist ar trebui să finalizeze lucrările în orașul Flămânzi până la 31 decembrie 2018.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad