Connect with us

AGRICULTURA

Atac în stil MAFIOT. Un director din Botoșani și-a găsit mașina cu cauciucurile tăiate FOTO

Published

on

Directorul unei instituții din județul Botoșani și-a găsit autoturismul cu toate cele patru cauciucuri tăiate. El a precizat că știe cine este autorul și deja a făcut o plângere la Inspectoratul Județean de Poliție.
Problemele la Stațiunea de Cercetare Popăuți par să nu se mai sfârșească. Stațiunea de Cercetare Popăuți a câștigat procesele cu un individ care timp de mai mulți ani a utilizat o parte dintre terenurile instituției, a reușit evacuarea lui dar problemele continuă. Acesta individ continuă să intre cu animalele pe terenul stațiunii și l-a amenințat de mai multe ori pe directorul Ionică Nechifor și pe ceilalți angajați. Între timp, lucrurile s-au agravat iar în această dimineață Ionică Nechifor, directorul Stațiunii de Cercetare Popăuți, și-a găsit autoturismul cu toate cauciucurile tăiate. El spune că a depus deja o plângere la IPJ Botoșani.

„Am lăsat mașina în zona unde aveam tractorul la semănat. El a intrat cu animalele pe terenul stațiunii. I-am chemat pe cei de la firma de pază cu care avem contract și am mers să scoatem animalele de pe terenul stațiunii. A început să amenințe, că ne omoară pe toți. Apoi a plecat din zonă. Când am ajuns la mașină, am găsit-o cu toate cele patru cauciucuri tăiate. Au venit cei de la Poliție. Mâine voi face o plângere penală pentru distrugere mașină, plus fâneață. Am filmat cum au intrat atât azi cât și în zilele trecute cu animalele pe terenul stațiunii”, ne-a spus Ionică Nechifor care a mai adăugat că a trimis câte o sesizare la Carmen Dan și Petre Daea, ministrul de Interne și ministrul Agriculturii.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )