Connect with us

Administratie

Liderul PSD Botoșani promite că vin banii pentru consolidarea teatrului

Published

on

Telenovela Teatrului Mihai Eminescu continuă. În 2015, fostul primar Ovidiu Portariuc a „reușit” performanța de a pierde 4 milioane de euro, fonduri nerambursabile, lăsând o ruină în zona zero a municipiului Botoșani.
În iunie 2016, la Primăria Botoșani a revenit Cătălin Flutur, cel care a inițiat proiectul de reabilitare a clădirii Teatrului Mihai Eminescu. Au trecut aproape doi ani și nu s-a găsit nicio soluție pentru reluarea lucrărilor. Atât reprezentanții primăriei cât și parlamentarii botoșăneni au tot spus că fac demersuri dar nu s-a întâmplat absolut nimic. Între timp, botoșănenii au primit o nouă promisiune. Senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, a anunțat într-o conferință de presă că vor veni banii pentru lucrările de consolidare iar după ce acestea se vor finaliza, se vor căuta soluții pentru reabilitare.

„Din ultimele discuții pe care le-am avut cu reprezentanții Ministerului Dezvoltării, săptămâna viitoare va ieși ordinul cu privire la cuprinderea acestei investiții pe lista de sinteză. Au fost discuții, că nu va fi prinsă investiția pe lista sinteză. Acest demers se va finaliza în imediata perioadă. Această investiție urmează pașii corespunzători. Realizăm lucrările de consolidare și ulterior partea a doua, finalizarea lucrărilor în ceea ce privește arhitectura”, a declarat Doina Federovici.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad