Connect with us

Administratie

Proiectul Cornișa este pasat între primarul Flutur și viceprimarul Andrei iar parcul de agrementul nu va fi nici vara aceasta funcțional

Published

on

De aproximativ doi ani, unele obiective ale Parcului de Agrement Cornișa sunt finalizate. Între timp s-au mai finalizat și alte obiective dar nu au fost deschise și nici măcar nu s-a făcut recepția lucrărilor. Primarul Flutur și viceprimarul Andrei, respectiv consilierii PNL și cei PSD, sunt într-un continuu război iar victimele sunt cetățenii municipiului Botoșani.
Primarul Cătălin Flutur a decis ca viceprimarul Cosmin Andrei să fie președintele comisiei de recepție, exact omul care face opoziție în Consiliul Local și care încearcă să blocheze inițiativele edilului. A fost o mișcare bine pregătită, știa că nu vor fi finalizate lucrările prea curând și a aruncat mingea în terenul adversarului politic.

Cosmin Andrei nu s-a grăbit să facă recepția pentru că primarul Flutur este cel pus la zid de botoșănenii care așteaptă de ani buni deschiderea acestui parc de distracții. Primarul Flutur îl acuză pe viceprimarul Andrei că nu vrea să facă recepția obiectivelor în timp ce acesta din urmă susține că edilul nu îi pune la dispoziție documentele solicitate.

„Am fost nominalizat de către domnul primar Cătălin Flutur, în calitatea de președinte de comisie a recepției acestui obiectiv. Recepția se poate și separat dar acestea trebuie să fie funcționale. Aceste clădiri nu pot fi declarate funcționale pentru că nu au rezolvată partea de canalizare. Mai mult, avem nevoie de o serie de documente care presupun un punct de vedere avizat din partea proiectanților, diriginților de șantier, documente pe care nu le-am primit nici acum. Prin nominalizarea mea în calitate de președinte al acestei comisii, se încearcă găsirea uni vinovat de serviciu. Domnul primar mă poate schimba din această funcție. Să nominalizeze un coleg din primărie. Voi face această recepție dar cu respectarea pașilor legali. În momentul în care voi avea documentele și lucrările vor fi finalizate, convoc comisia de recepție”, susține viceprimarul Cosmin Andrei.

Cert este că parcul de agrement Cornișa nu va fi deschis nici vara aceasta deoarece disputele politice dintre liberali și pesediști sunt mai importante decât proiectele municipiului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad