Connect with us

Administratie

VEȘTI PROASTE. Lucrările la drumul Botoșani – Tg. Frumos nu încep nici anul acesta

Published

on

Despre drumul Botoșani – Tg. Frumos se vorbește de mai bine de un deceniu. Mai mulți miniștri PSD și PNL au venit la Botoșani și au promis reabilitarea acestui drum, aproape toți liderii partidelor politice au vorbit despre acest drum dar el rămâne în continuare într-o stare jalnică.
Potrivit omului numărul unu în PSD Botoșani, mai avem de așteptat până când vom vedea că se lucrează la modernizarea celui mai important drum din județ. Deocamdată, se verifică hârtiile, se fac licitații și e clar că anul acesta nu vor fi făcute niciun fel de lucrări.

„Proiectul a fost verificat. Din discuțiile avute cu reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași în maxim o săptămână, două, ANAP-ul finalizează verificarea documentelor și toată documentația va fi transferată către SICAP. Suntem în linie dreaptă cu această investiție”, a declarat senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani.

În afara drumului Botoșani – Tg. Frumos, pesediștii mai promit încă 181 de kilometri de drum național în județul Botoșani. Promisiunea este pentru perioada 2018-2020. Foarte probabil, lucrările vor începe în 2019 și vor continua în 2020, ani cu câte două rânduri de alegeri.

„Anul trecut au fost turnate covoare asfaltice pe o distanță de 95 kilometri. Cele două tronsoane Botoșani – Săveni – Manoleasa și Dorohoi – Hudești, Darabani – Horodiștea. Pentru 2018-2020, avem sumele necesare cuprinse în legea bugetului de stat. Contractul se află în procedura de achiziție publică. Vor fi realizate lucrări pe o distanță de 181,3 kilometri”, a mai spus Doina Federovici.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad