Connect with us

Evenimente

UPDATE. Elevă măcelărită la marginea municipiului Botoșani. Autorul în vârstă de 16 ani a fost arestat

Published

on

O tânără în vârstă de 19 ani, elevă la Colegiul Economic Botoșani, a fost găsită înjunghiată în pădurea din apropierea cimitirului Pacea. Autorul a fost capturat la scurt timp, fiind vorba despre un adolescent în vârstă de 16 ani.
Petronela Mihalachi a mers miercuri seară, în pădurea din apropierea cimitirului Pacea, împreună cu un adolescent de 16 ani, pentru o ședință foto. La un moment dat, între cei doi a izbucnit o ceartă iar adolescentul a scos un cuțit și a înjunghiat-o pe fată de mai multe ori. Un bărbat care își plimba câinele a observat trupul tinerei și a sunat la 112. La fața locului au sosit polițiștii criminaliști dar și o ambulanță. Din nefericire, tânăra era deja moartă iar medicul nu a putut decât să constate decesul.

Anchetatorii l-au identificat repede pe presupusul criminal. Este vorba de un adolescent în vârstă de 16 ani, din Dobârceni, dar care locuia în municipiul Botoșani. Acesta a fost adus la audieri și și-a recunoscut fapta. El va fi prezentat în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

UPDATE. Ionel Bogdan, tânărul de 16 ani, principalul suspect al crimei de la Pacea, a fost arestat pentru 30 de zile. El este elev în clasa a X-a la Școala de Cooperație Botoșani

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )