Connect with us

Evenimente

UPDATE. Elevă măcelărită la marginea municipiului Botoșani. Autorul în vârstă de 16 ani a fost arestat

Published

on

O tânără în vârstă de 19 ani, elevă la Colegiul Economic Botoșani, a fost găsită înjunghiată în pădurea din apropierea cimitirului Pacea. Autorul a fost capturat la scurt timp, fiind vorba despre un adolescent în vârstă de 16 ani.
Petronela Mihalachi a mers miercuri seară, în pădurea din apropierea cimitirului Pacea, împreună cu un adolescent de 16 ani, pentru o ședință foto. La un moment dat, între cei doi a izbucnit o ceartă iar adolescentul a scos un cuțit și a înjunghiat-o pe fată de mai multe ori. Un bărbat care își plimba câinele a observat trupul tinerei și a sunat la 112. La fața locului au sosit polițiștii criminaliști dar și o ambulanță. Din nefericire, tânăra era deja moartă iar medicul nu a putut decât să constate decesul.

Anchetatorii l-au identificat repede pe presupusul criminal. Este vorba de un adolescent în vârstă de 16 ani, din Dobârceni, dar care locuia în municipiul Botoșani. Acesta a fost adus la audieri și și-a recunoscut fapta. El va fi prezentat în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

UPDATE. Ionel Bogdan, tânărul de 16 ani, principalul suspect al crimei de la Pacea, a fost arestat pentru 30 de zile. El este elev în clasa a X-a la Școala de Cooperație Botoșani

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad