Connect with us

Sport

FOTO. 17 medalii cucerite de Brilliant Taekwondo Botoșani la Campionatul Național

Published

on

În week-end-ul trecut, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat la Campionatele Naționale pentru Copii, Cadeți, Juniori și seniori la Taekwondo WT cu un lot restrâns, de 16 de sportivi. Turneul s-a desfășurat în Sala Polivalentă din municipiul București și a aliniat la start circa 550 de sportivi de la 40 de cluburi de profil din România.
Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club și-a respectat blazonul și a obținut 9 medalii de aur, 4 medalii de argint, 4 medalii de bronz. Toate aceste medalii i-au condus să obțină un neașteptat, dar binemeritat Loc III în Clasamentul General pentru Juniori.

Medaliații sunt următorii:

Locul I : Diana-Nicola MATEI (2- atât la juniori, cât și la seniori), Mihai TUDOSANU (2- atât la juniori, cât și la seniori), Robert-Gabriel DÎRVARIU, Mario-Alexandru TOFAN, Andreea-Gabriela IGNAT, Andreea CORDUNEANUși George HOBJILĂ.

Locul II :Vasile-Ionuț SÎRBU, Andrei CORDUNEANU Dumitru-Robert ANUȚĂ și Florin RĂILEANU.

Locul III : Ana SĂNĂUȚANU, Andrei-Alexandru ANDRUȘ și Alexandru-Cornel MAXIM, Denis-Paul MATEI.

Foarte aproape de podium a fost și Davis-Petronel PÎSLARIU,

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club se bucură în continuare de colaborarea cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani ce urmăresc integrarea socială cu succes a copiilor prin practicarea Taekwondo-ului de inițiere și de performanță. Sportivii din cadrul acestei instituții ce au participat sunt : Mihai TUDOSANU, Florin RĂILEANU, Vasile-Ionuț SÂRBU. Urmând ca la viitoarele competiții să participe și alți sportivi ce fac parte din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. Deplasarea sportivilor a fost realizată cu sprijinul Farmaciei Anca din Botoșani.

Totodată, sportiva Andreea-Gabriela IGNAT, sportiva cu Locul V la Campionatul European de Cadeți, a fost sprijinită pentru a face această deplasare de SC Euroglass SRL.

“Sunt foarte mândru de sportivii noștri, aceștia obținând rezultate deosebite. Aceștia s-au autodepășit și mă bucur să îi văd evoluând de la an la an. Sunt sportivi deosebiți și doresc să le mulțumesc că fac parte din Familia Brilliant și că ne aduc atâtea bucurii la fiecare participare. Doresc să le mulțumesc părinților pentru sprijinul pe care îl oferă sportivilor și clubului de fiecare data, dar și partenerilor noștri fără de care activitatea noastră nu ar mai putea fi aceeași. Ne pregătim intens pentru restul competițiilor pentru a ajunge la cel mai înalt nivel pentru Campionatul Balcanic de Taekwondo, ce va avea loc în această toamnă în România”, a declarat președintele Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad