Connect with us

Economic

Salonul în care a tuns unul dintre cei mai mari hair-styliști din România își extinde activitatea

Published

on

Un tânăr din Botoșani a crezut în ideea că se poate face un business profitabil și în acest municipiu, din care anual pleacă sute de persoane spre alte orașe sau alte țări. Și-a investit banii câștigați în străinătate, a pus mare accent pe formarea angajaților și pe calitatea serviciilor iar acum are unul dintre cele mai căutate saloane de frizerie din Botoșani.
De la copii și adolescenți și până la oameni de afaceri de succes, cu toții vin la salonul La Brici din Botoșani. Pentru că numărul clienților a crescut semnificativ în ultima perioadă, salonul La Brici își extinde activitatea și face angajări. Ciprian Andronache, patronul salonului La Brici, vrea să curseze  mai mulți tineri din Botoșani iar cei mai buni vor fi angajați. Cheltuielile privind cursarea tinerilor vor fi suportate de către tânărul antreprenor botoșănean care are în plan să își extindă afacerea și în alte orașe din țară.

Salonul La Brici are la ora actuală colaborări cu o parte dintre cei mai cunoscuți hair-styliști din România. La finalul anului trecut, hair-stylistul Eduard Dabican a venit la Botoșani și timp de o zi a făcut demonstrații și i-a învățat pe angajații salonului La Brici, cele mai noi tehnici de tuns și tendințele pe plan mondial.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad