Connect with us

Sport

FC Botoșani – Sepsi 2-2. “DEMISIA, DEMISIA!” / GALERIE FOTO

Published

on

După înfrângerea cu 5-1 de la Craiova, din turul semifinalei Cupei României, FC Botoșani întâlnește pe teren propriu pe Sepsi Sf. Gheorghe, un club care îi are în lot pe Hadnagy, I. Fulop, Ursu, Ghinga și Kuku, foști jucători la Botoșani.
Oaspeții încep mai bine meciul iar în minutul 2 au prima șansă de gol. Jure șutează din marginea careului dar mingea este deviată în corner. După începutul bun al oaspeților, FC Botoșani iese mai mult la joc ia minutul 17 Plămadă reușește deschiderea scorului. Istvan Fulop execută o lovitură liberă de la 25 de metri dar mingea trece puțin pe lângă poarta lui Cobrea.

În minutul 33, Golofca centrea de pe stânga, Roman reia cu capul dar mingea trece pe lângă poarta celor de la Sepsi. Simonovski are șansa egalării în minutul 40 dar reia slab cu capul din șase metri. Două minute mai târziu, Petrovikj este lăsat nemarcat în careu și marchează cu un șut la colțul lung. În prelungirile primei reprize, Rodriguez șutează de la 30 de metri dar mingea trece puțin pe lângă poarta oaspeților.

În minutul 48, Florin Plămadă primește direct cartonaș roșu pentru un fault în marginea careului iar FC Botoșani rămâne în 10 oameni. Istvan Fulop execută lovitura liberă dar trimite peste poarta lui Cobrea. În minutul 61, Simonovski marchează și aduce pe Sepsi în avantaj. Imediat, din tribune se aude: DEMISIA, DEMISIA!

Attila Hadnagy, fostul golgheter al FC Botoșani, este aplaudat în minutul 72 când a intrat pe teren. Finalul partidei este unul de liga a III-a, cu două echipe care păcălesc fotbalul. Din tribune se aude: RUȘINE, RUȘINE!

Hadnagy combină cu Fulop, ultimul șutează din marginea careului dar Cobrea prinde. În ultimul minut al prelungirilor, Roman execută un corner de pe dreapta iar Tincu marchează cu capul. Meciul se încheie la egalitate, scor 2-2 dar FC Botoșani a avut o nouă evoluție foarte slabă.

FC Botoșani: Cobrea – Dumitraș, Burcă, Plămadă, Acsinte – Rodriguez (80 Moruțan), Oaidă – Roman, Achim (53 Tincu), Golofca – Axente (61 Golobovic)

  • Rezerve: Pap, Cucu, Moruțan, Tincu, Chitoșcă, Mușat, Golobovic

Sepsi: Niczuly – Martinez, Viera, Jure, Dima – Ghinga, Petrovikj – Kuku (56 Oliveira), Rodriguez (66 Tandia), I. Fulop – Simonovski (72 Hadnagy)

  • Rezerve: Fejer, Tandia, Ursu, Oliveira, Hamed, Burlacu, Hadnagy

Arbitri: Sebastian Colțescu, Daniel Mitruți, Adrian Popescu (toți din Dolj)

Observatori: Dragoș Istrate (București), Ionică Onicaș (Sălaj)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad