Connect with us

Sport

FC Botoșani – Sepsi 2-2. C. Enache e mulțumit: „Mă bucură că nu au cedat așa ușor punctele. Vreau să-i felicit pentru acest lucru”

Published

on

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct cu Sepsi Sf. Gheorghe, pe teren propriu. Ambele goluri ale echipei antrenate de Costel Enache au fost marcate de doi fundași, în urma unor faze fixe. Chiar dacă FC Botoșani nu și-a creat nicio ocazie mare de gol, Enache este mulțumit, își laudă jucătorii și găsește scuze pentru jocul slab și lipsa de rezultate.
„Am început bine, ne-am pierdut concentrarea și am crezut că e de ajuns 1-0 și controlul total al jocului. Pentru mine nu punctul este foarte important. E important că am văzut dorința de a nu lăsa lucrurile neterminate. Au crezut că pot face ceva mai mult. Nu a fost un program foarte ușor, cu jocuri și cu drumuri foarte lungi. Au crezut în șansa lor și mă bucură că nu au cedat așa ușor punctele. Factorul mental este mai important decât grupul în sine. Vreau să-i felicit pentru acest lucru”, a spus Costel Enache.

„Lucrurile nu trebuiesc tratate așa. Ar trebui să luăm ultimele evoluții ale echipei din Sf. Gheorghe. E singura din play-out care nu au pierdut, au un joc bine pus la punct, e o echipă într-un moment bun. Coroborat cu starea noastră după cele două meciuri, puțin desumflați mental și moral, cu oboseala de la drum, se face un echilibru. Se poate întâmpla orice într-un joc de fotbal”, a mai spus Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad