Connect with us

Economic

Bilete între 60 și 140 de euro de la Suceava la București, Verona și Madrid

Published

on

Ințial, compania anunțase că pune biletele în vânzare începând cu data de 16 aprilie, dar din cauza unor probleme tehnice acest lucru nu s-a petrecut. Prețurile pleacă de la 60 de euro pentru București, de la 140 de euro pentru Madrid și de la 110 euro pentru Verona. Pentru fiecare destinație zborurile vor fi efectuate de compania brașoveană CobrexTrans în zilele de luni și joi, cu o aeronavă de tip Boeing 737-300, care are o capacitate de 148 de locuri.
Vânzările online de bilete de avion pentru zborurile pe care compania CobrexTrans a anun­țat că le va efectua – începând cu data de 14 iunie a.c. – din Suceava către București, Madrid și Verona vor începe pe data de 23 aprilie 2018, adică la distanță de o săptămână față de data anunțată inițial, anume 16 aprilie. Ieri, compania Cobrex Trans a publicat pe site-ul propriu noua dată de la care vor putea fi cumpărate bilete.

Biletele vor putea fi procurate de pe pagina proprie a companiei,  www.cobrextrans.com, de pe platforma internațională de vânzări de bilete și servicii www.worldticket.com, de la agenția din incinta Aeroportului și de la agențiile de turism partenere din municipiile Suceava, Botoșani, Vatra Dornei și Fălticeni.

Prețurile – ce includ bagajul de cală și catering cald la bordul aeronavei, fiind vorba, după cum au spus re­prezentanții companiei, de o abordare smart-fly, în loc de low-cost – pleacă de la 60 de euro pentru București, de la 140 de euro pentru Madrid și de la 110 euro pentru Verona.

Pentru fiecare destinație zborurile vor fi efectuate în zilele de luni și joi cu aeronava de tip Boeing 737-300 (un avion bimotor, scurt/mediu-curier, înmatriculat YR-CBK) pe care o deține compania brașoveană și care are o capacitate de 148 de locuri, clasa economic.

Citește mai mult pe Obiectivdesuceava.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad