Connect with us

Sport

CUPA ROMÂNIEI. CSU Craiova – FC Botoșani 5-1. V. Iftime: Nu a fost penalty. Greșeala de arbitraj de la golul trei ne-a costat enorm

Published

on

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, consideră că arbitrul Horațiu Feșnic are o contribuție importantă la victoria din această seară și la calificarea formației CSU Craiova în finala Cupei României.
Iftime consideră că dacă se intra cu 2-1 la pauză, repriza secundă ar fi fost diferită iar FC Botoșani avea șanse să obțină un rezultat pozitiv.

„Eu spun că a fost o mare greșeală la golul trei. Nu a fost penalty. Greșeala de arbitraj de la golul trei ne-a costat enorm. Am marcat un gol care ne-a fost anulat deși nu a fost ofsaid la Achim. Noi am dat un gol, am mai avut câteva ocazii… A fost Mihai Roman într-o zi proastă. Când nu ești atent la mici detalii… Cei de la Craiova au niște jucători extraordinari. Craiova este o echipă bună și nu poți să îi dai 4-0. Nici noi nu suntem o echipă care dă multe goluri. Am fost în semifinalele Cupei României, eu zic că trebuie să-i respectăm. Am jucat fotbal, nu ne-am făcut de râs. Așteptăm să se termine campionatul ăsta și ne pregătim pentru sezonul următor”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad