Connect with us

Sport

CUPA ROMÂNIEI. CSU Craiova – FC Botoșani 5 -1. EXECUȚIE ÎN DIRECT

Published

on

FC Botoșani joacă în premieră în semifinalele Cupei României la fotbal. Cu un portar care nu a scos nicio minge, cu niște jaloane în apărare, cu doi mijlocași la număr, cu un Achim pe post de spectator pe teren și cu un arbitru care a acordat greșit un penalty, FC Botoșani a fost victimă sigură la Craiova și își poate lua ADIO de la finala Cupei României. Singurul jucător de la FC Botoșani care merită remarcat în meciul de astăzi este Golofca.

Oltenii încep în forță partida și pun presiune la poarta botoșănenilor iar defensiva lui Costel Enache dă primele semne de slăbiciune. În minutul 5, Pap iese greșit din poartă iar Băluță are prima șansă de a marca. În minutul 12, CSU Craiova reușește deschiderea scorului. Acsinte îl scapă din marcaj pe Gustavo, acesta îi trimite lui Băluță care marchează.

Replica botoșănenilor vine imediat dar Mihai Roman și Golubovic nu reușesc să-l învingă pe Calancea. În minutul 26, Gardoș marchează cu capul dar golul este anulat pentru un fault făcut de Tiago. Patru minute mai târziu, Băluță face dubla. Bancu execută repede o lovitură liberă de pe stânga, îi trimite lui Mitriță care îi pasează lui Băluță iar vedata oltenilor îl execută pe Pap.

În minutul 34, Golofca insistă, mingea ajunge la Florin Acsinte care are o execuție superbă și reduce din diferență. Cu patru minute înainte de pauză, Golofca îi pasează bine lui Roman dar acesta nu reușește să șuteze pe porta lui Calancea. În minutul 45+2, arbitrul Horațiu Feșnic acordă foarte ușor penalty pentru Craiova. Gustavo cade spectaculos în careu fără să fie atins de Miron iar Feșnic arată punctul cu var. Tot Gustavo execută și marchează iar la pauză scorul a fost 3-1.

Repriza secundă începe tot cu gazdele la cârma jocului care încearcă să țină mingea în jumătatea de teren a botoșănenilor. Enache își dă în sfârșit seama că mijlocașii săi nu contează în joc și îl înlocuiește pe Tincu cu Plămadă. În minutul 62, Dumitraș are șansa golului dar ratează execuția din interiorul careului.

În minutul 65, Dimitrov centrează de pe dreapta iar Mitriță marchează pentru 4-1 iar la acest scor este aproape imposibil ca FC Botoșani să se califice în finala Cupei României. În minutul 79, Achim reușește să marcheze dar golul este anulat pentru ofsaid.

În minutul 82, Băluță execută perfect o lovitură liberă de la 20 de metri și îl învinge din nou pe Pap. Scorul devine 5-1

Craiova: Calancea – R. Popa (69 Screciu), Gardoș, Tiago – Dimitrov (87 Briceag), Mateiu, Zlatinski, Bancu – Gustavo (76 A. Burlacu), Băluță, Mitriță
Rezerve: L. Popescu – Briceag, Screciu, Kelic, Andre Santos, Burlacu, Bărbuț

Botoșani: Pap – Dumitraș, A. Burcă, Miron (66 Axente), Acsinte – Oaidă, Tincu (56 Plămadă)  – Roman (87 Moruțan), Achim, Golofca – Golubovici
Rezerve: Cobrea – Plămadă, Mușat, Cucu, Moruțan, Serediuc, Axente

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad