Connect with us

Sport

CUPA ROMÂNIEI. CSU Craiova – FC Botoșani 5-1. C. Șfaițer: „Am fost depășiți de miza jocului”

Published

on

FC Botoșani a ratat șansa de a juca finala Cupei României. Echipa lui Costel Enache a pierdut cu 5-1 la Craiova iar returul de la Botoșani nu mai are nicio miză.
Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani, și-a pus mari speranțe în dubla cu Craiova dar după eșecul din Bănie nu mai crede în calificare.

„Cam sever scorul. Am avut 25 de minute bune în care ne-am creat câteva ocazii dar a venit golul trei. Am făcut multe greșeli. Ne-a depășit și miza jocului. Am greșit în toate compartimentele. Mihai Roman nu a fost într-o zi bună, a avut probleme, a stat în perfuzii. Am crezut mult în dubla asta dar din păcate nu avem șansa de a trăi cu emoții meciul de la Botoșani. Craiova este o echipă bună de la mijloc în sus. Mitriță, Băluță și Gustavo sunt extraordinari. Am fost depășiți de miza jocului, am luat cu ușurință golurile. Nu știu când te mai întâlnești cu astfel de ocazii. Cei de la Craiova sunt de felicitat pentru stadion, public. Ne rămâne campionatul și să sperăm că vom rămâne acolo unde suntem”, ne-a spus Cornel Șfaițer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad