Connect with us

Sport

Doi botoșăneni pe podium la Campionatul European de Qwan ki do FOTO

Published

on

In perioada 13-14 aprilie 2018 s-a desfasurat in Gandia/Spania al 11-lea Campionat European de Qwan ki do seniori. Reprezentativa Nationala a Romaniei a obtinut la probele tehnice si de lupta 5 medalii de aur, 6 de argint si 13 de bronz.
Huan su Narcis Daniel Agachi și Huan su Florin Jajaie, ambii posesori ai gradului de centură neagră 2 dang, au obținut o performanță remarcabilă la acest concurs desfășurat: locul 1, campioni europeni, la proba Song Dau – Co Vo Dao (luptă cu arme tradiționale) și locul 3 la proba Song Dau – Qwan Ki Do!
Pentru că dimensiunea succesului este măsurată de puterea voinței, de mărimea visului și de cum gestionăm dezamăgirile pe drumul spre succes, mulțumim celor doi sportive pentru lecția de viață oferită prin reușita lor, care încununează ani de pregătiri, antrenamente, sacrificii și rezultate. Alături de ei, Minh su Nica Teodor și Nica Ștefan, antrenorii lotului național!
„Sportivii sunt legitimati la Clubul Sportiv DAO Botosani, avand fiecare dintre ei o cariera impresionanta pe plan national si international. Ambii sportivi au inceput practica artelor martiale in Botosani, fiind membrii clubului odata cu fondarea acestuia in anul 2000. Acestia au facut parte din loturile de copii, juniori si acum seniori, unde de ani buni “scriu istorie” pentru Romania”, a declarat Eugen Turcanu, coordinator tehnic pentru judetul Botosani a Qwan ki do.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad