Connect with us

Sport

ALEGERI FRF. V. Iftime: „Nu contează politicul sau apoliticul. A fost o campanie primitivă, ca în anii 90”

Published

on

În cursul zilei de mâine vor avea loc alegerile pentru noua conducere a Federației Române de Fotbal. Bătălia se va da între Răzvan Burleanu și Ionuț Lupescu, actualul președinte al FRF și repectiv reprezentantul generației de aur.
Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, s-a pronunțat de mai mult timp cu privire la aceste alegeri și nu și-a schimbat punctul de vedere chiar dacă unii conducători de club au trecut din barca lui Burleanu în barca lui Lupescu. Cu o zi înainte de alegeri, Iftime s-a arătat dezamăgit de această campanie electorală care s-a transformat într-un circ similar celui din politică.

„Cel care votează este Cătălin Anton. Eu pot să-i spun să voteze cu Burleanu dar nu pot ști cu cine a votat pentru că votul este secret. Eu spun că nu contează politicul sau apoliticul. Povestea este ce s-a întâmplat până acum și dacă relația directă cu federația a funcționat. Habar nu am cum va ieși votul. Eu am avut o opinie și o păstrez. Aș vrea continuitate pentru că actuala conducere nu a greșit fundamental ca să merite schimbată. Dacă nu o să câștige, asta e. Vin alții. Orice tip de conducător trebuie respectat cât este în funcție iar dacă are greșeli grave trebuie dat afară”, ne-a spus Valeriu Iftime, adăugând:

„Tot ce s-a întâmplat în această campanie și toate discuțiile care au fost, aduc un imens deserviciu fotbalului. Nu s-a organizat nicio dezbatere cu toți candidații. A fi președinte nu înseamnă să faci multe duble. Programul lui Burleanu este mult complet, mai atent, mai bine structurat față de programul lui Ionuț Lupescu. Și Pușcaș ar trebui băgat în seamă pentru că are un program bun. A fost o campanie primitivă, ca în anii 90. Când auzeai de Rațiu era ciuma pământului iar Iliescu era soarele răsare. Îți era rușine să spui că votezi cu Rațiu sau Câmpeanu. Cam așa e și acum. Ionuț Lupescu a fost un fotbalist bun, a fost politicos, nu a intrat în scandaluri dar în federație are o urmă greu de acceptat”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad