Connect with us

Sport

Poli Timișoara – FC Botoșani 0-1. Valeriu Iftime: „Ne mai trebuie vreo șase puncte și nu mai avem treabă cu retrogradarea”

Published

on

Conducătorii clubului FC Botoșani se gândesc deja la meciul de la Craiova și speră ca elevii lui Costel Enache să facă un joc foarte bun și să nu piardă. Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, nu a fost foarte încântat de meciul de la Timișoara dar consideră că victoria este mai importantă decât jocul.
„A fost un meci de play-out. Am marcat un gol meritat dar am făcut câteva greșeli în apărare care ne pot costa scump dacă le facem cu alte echipe. Bine că am câștigat, e bine pentru moralul jucătorilor. Avem 28 de puncte, ne mai trebuie vreo șase și nu mai avem treabă cu retrogradarea. E bine ca iubitorii fotbalului să înțeleagă că am făcut un progres și că suntem o echipă de Liga 1 care nu are emoții la retrogradare. Dacă ne vom mobiliza joi la Craiova și nu vom lua bătaie, chiar poate fi un eveniment frumos la returul de la Botoșani. Sper să ne ajute Dumnezeu să facem o figură bună la Craiova”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad