Connect with us

Sport

Poli Timișoara – FC Botoșani 0-1. L. Grozavu: „Sunt neputincios. Nu se vede o echipă care moare pe teren pentru orice minge”

Published

on

Leo Grozavu a preluat pe Poli Timișoara în iarna trecută dar nu a reușit obțină nicio victorie de când îi antrenează pe Croitoru&Co. După înfrângerea din această seară, fostul antrenor al FC Botoșani s-a arătat dezamăgit de atitudinea jucătorilor pe care îi are la Timișoara.
„Și pentru mine e foarte greu, de multe ori sunt neputincios. Chiar nu știu să antrenez primele 10 secunde ca să nu iau gol. Trebuie să ai stare de joc, ne lipsește sufletul. Am încercat să schimăm, pregătim altceva dar când suntem pe teren se schimbă toate datele problemei. Ne lipsește concentrarea, sufletul ca să punem probleme adversarului și să avem pretenții să câștigăm un joc. Avem mingea în fața porții și nu știm să o introducem în poartă. Prima oară când a ajuns adversarul în repriza a doua, ne-a marcat gol. Astea sunt soluțiile pe care le avem, încercăm. Toți jucătorii din lot au primit șansa să demonstreze. E dificil dar vom vedea. Sunt jucători care ar trebui să aibă orgoliu. Din păcate, ăștia suntem. La cum arătăm în momentul de față, nu trebuie să așteptăm de la nimeni nimic. Noi suntem singura  problemă. Individual avem nume dar nu formăm echipa. Nu se vede o echipă care moare pe teren pentru orice minge”, a spus Leo Grozavu la LookTV.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad