Connect with us

Sport

Poli Timișoara – FC Botoșani 0-1. Enache îl învinge pe Leo Grozavu

Published

on

Costel Enache a pregătit meciul de la Timișoara cu gândul la partida de joi, din Cupa României, de la Craiova. Tehnicianul botoșănean a început jocul împotriva echipei lui Leo Grozavu fără Mihai Roman, Tincu, Mușat, Miron, Achim și Ungurușan. Unii dintre aceștia încă au probleme medicale iar alții au fost menajați pentru a putea juca în cupă.
FC Botoșani a început bine partida și în secunda 30 putea deschide scorul prin Mircea Axente care a șutat spre poartă dar mingea a lovit în bara porții lui Straton. Replica gazdelor a venit în minutul 2 când Gabi Vașvari, fostul căpitan al FC Botoșani, a șutat din marginea careului dar mingea a trecut pe lângă poartă.

Timișorenii controlează jocul, își crează câteva oportunități de a marca dar Enescu, Ciucur și Haruț nu reușesc să reia pe poarta apărată de Cobrea iar la pauză era 0-0.

Repriza secundă începe cu timișorenii în atac, Enescu și Vașvari au două șanse de gol dar cei care înscriu sunt botoșănenii. În minutul 61, Golofca îi centrează lui Axente iar atacantul echipei FC Botoșani deschide scorul. Cinci minute mai târziu, gazdele au șansa egalării la șutul lui Munteanu dar Cobrea are o intervenție foarte bună și respinge în corner. Mihai Roman al timișorenilor are și el șansa golului dar Cobrea se opune și de această dată. Pe finalul partidei, Poli Timișoara nu a mai avut forța de a pune probleme în atac iar FC Botoșani s-a impus cu 1-0. Leo Grozavu rămâne fără victorie pe banca formației Poli Timișoara iar finalul sezonului se anunță foarte dificil.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad