Connect with us

Evenimente

Peste 150 de șoferi sancționați pentru depășirea vitezei în județul Botoșani

Published

on

În perioada 09-15.04.2017, poliţiştii botoşăneni au acţionat pentru respectarea normelor de circulaţie şi prevenirea accidentelor rutiere.
Principalele obiective ale acţiunilor au fost combaterea indisciplinei pietonilor, combaterea neacordării priorităţii de trecere vehiculelor care au acest drept şi pietonilor aflaţi în traversarea regulamentară a drumului public, precum şi combaterea nerespectării regimului legal de viteză, prin prezenţa activă a poliţiştilor rutieri pe sectoarele de drum cu risc rutier ridicat.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 425 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 151 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi 13 pentru depăşire neregulamentară.

Totodată, 60 de pietoni şi 28 de biciclişti au fost sancţionaţi pentru nerespectarea regulilor de circulaţie.

De asemenea, au fost reţinute 38 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule şi au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Astfel de activităţi vor fi efectuate şi în perioada următoare, poliţiştii rutieri fiind prezenţi pe toate sectoarele de drum de pe raza judeţului.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad