Connect with us

Sport

PREMIERĂ. Botoșaniul va găzdui Campionatul Balcanic de Cros. „Vor să solicite și organizarea Campionatului European”

Published

on

Botoșaniul va organiza în toamna acestui an Campionatul European de Cros, competiție destinată seniorilor și juniorilor. Potrivit antrenorilor de atletism, organizarea acestui campionat balcanic reprezintă o premieră atât pentru Botoșani cât și pentru zona Moldovei.
Competiția va avea loc în luna noiembrie, în pădurea Rediu, la start urmând să fie cei mai buni atleți în proba de cros, din Balcani. De asemenea, sunt șanse mari ca anul viitor să se organizeze la Botoșani Campionatul European de cros.

„Ca o premieră pentru județul Botoșani și pentru Moldova, în luna noiembrie vom organiza Campionatul Balcanic de cros, la toate categoriile. Este o onoare pentru noi, pentru Asociația Județeană de Atletism, pentru Direcția Județeană de Sport. Celor de la federație le place foarte mult traseul. Mai avem puțin de lucrat, să lărgim pe anumite porțiuni, după care vor să solicite și organizarea Campionatului European de cros la Botoșani. Este unul dintre cele mai bune trasee de cros din țară. Sunt condiții bune de cazare, aeroportul de la Suceava este aproape”, a spus Ioan Huncă, directorul LPS Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad