Connect with us

Sport

Peste 560 de atleți s-au luptat pentru medalii în pădurea Rediu FOTO&VIDEO

Published

on

Deja a devenit o tradiție ca Botoșaniul să organizeze an de an cel puțin o finală de cros. Anul acesta, Federația Română de Atletism a decis ca Botoșaniul să găzduiască trei finale, prima fiind în această dimineață, în pădurea Rediu.
Peste 560 de atleți legitimați la mai multe cluburi din țară s-au prezentat la startul finalei Campionatului Național de cros, competiție destinată juniorilor 2, 3, copiilor 1, 2 și 3. Traseul a fost unul destul de dificil iar o parte dintre sportivi au fost nevoiți să abandoneze. De asemenea, au fost sportivi care au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au trecut linia de sosire. Acest traseu adecvat copetițiilor de cros și organizarea foarte bună de la Botoșani i-a determinat pe reprezentanții Federației Române de Atletism să programeze și alte competiții de nivel național.

„S-au înscris peste 560 de participanți, începând de la copii 3 și până la juniori 2. Datorită modului nostru de organizare și a traseului, Federația Română de Atletism decide ca aceste finale să se organizeze la Botoșani aproape în fiecare an. În afara acestei finale, peste două săptămâni vom găzdui și finala Campionatului Național de Cros din cadrul Olimpiadei Sportului Școlar”, ne-a spus Ioan Huncă, directorul LPS Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad