Connect with us

Sport

Luptătorii din Moldova s-au întrecut la Botoșani pentru calificarea la turneul final FOTO&VIDEO

Published

on

Sala de sport a LPS Botoșani a găzduit etapa zonală a cluburilor sportive școlare la lupte. Cei mai buni luptători din zona Moldovei au venit la Botoșani cu gândul de a se califica la turneul final.
Chiar dacă numărul sportivilor înscriși la turneul de la Botoșani nu a fost unul foarte mare, majoritatea au fost bine pregătiți iar nivelul competiției a fost ridicat. Victor Baciu, coordonatorul secției de lupte de la LPS Botoșani, ne-a spus că obiectivul este calificarea a cel puțin zece sportivi botoșăneni la turneul final care va avea loc peste o lună și jumătate la Bacău.

„Organizăm la Botoșani etapa de zonă la cluburi sportive școlare. Participă cluburile sportive școlare din zona Moldovei, Bacău, Rădăuți, Suceava și Botoșani. Ar fi trebuit să vină și cluburile din Buzău și Galați dar nu au mai ajuns. Valoarea sportivilor participanți este foarte mare. Zona Moldovei are trei sportivi medaliați la Campionatul European iar mai mult de jumătate din sportivii care au ieșit campioni la naționale au venit la acest turneu. Obiectivul nostru este să calificăm cât mai mulți sportivi la finală. La turneul final participă primii trei sportivi la fiecare categorie. Noi sperăm să calificăm măcar zece sportivi la turneul final”, ne-a spus Victor Baciu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad