Connect with us

Sport

150 de botoșăneni s-au întrecut la Polivalentă de Ziua Mondială a Tenisului de masă GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

Ziua Mondială a Tenisului de masă a fost un bun prilej pentru a organiza la Botoșani o acțiune de amploare la care au venit aproximativ 150 de persoane de toate vârstele, inclusiv din Republica Moldova.
Pentru al doilea an consecutiv, omul de afaceri Maricel Maxim s-a implicat în organizarea unei acțiuni de amploare cu ocazia Ziuei Mondiale a Tenisului de masă. După succesul din 2017, el și-a propus ca și în acest an Botoșaniul să fie pe primele locuri în țară în ceea ce privește numărul de participanți dar în același timp vrea să determine cât mai multe persoane, în special copii, să practice acest sport.

„Astăzi este Ziua Mondială a tenisului de masă, se desfășoară pe tot mapamondul. Cred că vom reuși să depășim numărul de participanți de anul trecut. În 2017 am fost în primele două-trei județe din țară în ceea ce privește numărul de participanți. Ideea este să promovăm acest sport, să aducem cât mai mulți oameni la sală pentru a practica tenisul de masă. Mă bucură foarte mult că botoșănenilor le place să practice acest sport. Cu siguranță mă voi implica în continuare și voi încerca să atrag cât mai mulți copii către sport și să-i scot din fața tabletelor și calculator. Accesul este gratuit pentru toți participanții. Cine dorește să participe, se înscrie pe listă și joacă tenis de masă”, ne-a spus Maricel Maxim, patronul firmei Maxim Special Construct.

În luna septembrie, omul de afaceri botoșănean va organiza o competiție de nivel național. Este vorba de Cupa Maxim la tenis de masă, o competiție la care vor participa cel puțin 150 de jucători din toată țara.

„Această acțiune prefațează Cupa Maxim care în acest an ajunge la ediția a VI-a. Este în topul etapelor din România. Vor veni 150-200 de participanți din toată țara. Prin astfel de evenimente ne facem cunoscut orașul și în același timp suntem apreciați pentru implicarea în sportul de masă. Va fi în luna septembrie la Sala Polivalentă Elisabetă. Sper să ne ajute și colegii din administrația locală. Trebuie să fim cu toții pentru promovarea orașului și a mișcării sportive. Invit și alți colegi din zona politică și de business să se implice și să sprijine sportul”, a adăugat Maricel Maxim.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad