Connect with us

Sport

Poli Timișoara – FC Botoșani. Fl. Plămadă: „Îmi doresc să câștigăm și să rămână domnul Leo la Timișoara”

Published

on

FC Botoșani va întâlni luni după amiază, în deplasare, pe Poli Timișoara, echipă atrenată de Leo Grozavu. Jucătorii botoșăneni sunt cu gândul atât la meciul de la Timișoara cât și la cel de joi, de la Craiova, din Cupa României.
„Meciul de la Timișoara este foarte important iar dacă reușim un rezultat bun, ne putem asigura o liniște. Când o să fim matematic salvați, probabil vom fi și noi mai relaxați. Lupta este destul de strânsă iar două-trei rezultate bune te pot duce sus sau te pot trage în jos”, a spus fundașul dreapta Andrei Dumitraș.

Meciul de la Timișoara va fi unul foarte important pentru antrenorul Leo Grozavu care nu a reușit să obțină nicio victorie pe banca bănățenilor.

„Mi-aș dori o victorie la Timișoara și un rezultat care să ne dea șanse reale de calificare în Cupa României. Va fi greu la Timișoara. Vom avea parte de un meci foarte greu deoarece ei nu au reușit să câștige. Sperăm să nu reușească nici luni și să mergem cu un moral bun în Bănie. Suntem încrezători ne dorim foarte mult două rezultate bune. Îmi doresc ca echipa noastră să facă un joc bun, să câștigăm și să rămână domnul Leo la Timișoara”, a declarat fundașul Florin Plămadă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad