Connect with us

Sport

Poli Timișoara – FC Botoșani. C. Enache: „Meciul de la Timișoara va fi un reper pentru meciul de la Craiova”

Published

on

Pentru FC Botoșani vor urma opt zile foarte dificile cu două meciuri de capionat și turul semifinalei Cupei României cu CSU Craiova. Antrenorul Costel Enache spune că are soluții pentru a aborda toate cele trei partide dar prioritară este cea cu Poli Timișoara.
„Sperăm să venim bucuroși, încrezători și cu perspective frumoase. Ne așteaptă o săptămână incredibilă, luni la Timișoara, joi la Craiova și luni la Botoșani. nu este chiar confortabil dar nu trebuie să ne găsim scuze ci să abordăm jocurile cu încredre și să scoatem ceea ce ne-am propus. Fiecare meci este foarte important pentru noi, avem soluții pentru a acoperi ambele competiții. Ar fi penibil să ne plângem că s-au agloemerat jocurile. Jucătorii își doresc să aibă cât mai multe jocuri iar noi ne-am dorit să ajungem într-o fază superioară a Cupei României, cu riscul de a aglomera programul. Suntem pregătiți și vom face față cu brio în ambele direcții”, a spus Leo Grozavu care a adăugat:

„Mintea mea stă la meciul cu Timișoara chiar dacă jocul de la Craiova pare mai important. Vreau să-mi fac evaluări după jocul de la Timișoara, ce probleme au apărut. Jucătorii pot avea perioade ma puțin inspirate. Meciul de la Timișoara va fi un reper pentru meciul de la Craiova”.

Costel Enache nu consideră un avantaj faptul că Leo Grozavu cunoaște foarte bine jucătorii echipei FC Botoșani. În același timp, se așteaptă la surprize din partea antrenorului de la Poli Timișoara.

„Leo cunoaște jucătorii de la Botoșani dar nu pe asta aș miza. S-au schimbat lucrurile în mediul nostru, cu o altă dinamică, un alt mod de a aborda momentele de joc. Chiar dacă Leo ne cunoaște foarte bine, îi e  greu să transmită informații fiecărui jucător al lui despre fiecare jucător al nostru. Tot o chestie de sistem va face diferența. Leo e un om cu surprize, cu schimbări, e un antrenor care surprinde. Eu sunt mai conservator. Nu mi-aș fi dorit un astfel de debut pentru Leo. Știa că îl așteaptă o luptă grea. Le urez baftă, în special pentru Leo. Baftă în întreaga campanie”, a mai spus Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad