Connect with us

Sport

AMICAL. FC Botoșani – Rădăuți 4-0. Gol și pasă de gol Hazazi FOTO

Published

on

FC Botoșani a jucat astăzi un meci amical împotriva formației Bucovina Rădăuți (Liga3) și s-a impus cu scorul de 4-0. Antrenorul Costel Enache a rulat aproape tot lotul, cu excepțIa lui Roman și Golubovic.
Costel Enache a început meciul cu: Pap (Cobrea) – Dumitraș, Plămadă, Miron, Mușat – Tincu, Cucu – Golofca (Piftor), Fulop, Serediuc – Axente. Botoșănenii și-au creat câteva ocazii prin Golofca, Axente, Dumitraș și Miron dar golul a venit abia cu două minute înainte de pauză. Andrei Dumitraș a executat o lovitură liberă din marginea careului, a trimis mingea în vinclu iar după 45 de minute a fost 1-0.

La pauză, Enache a făcut mai multe schimbări, începând reăriza secundă cu: Cobrea (Brânză) –  Ungurușan (Chitoșcă), Miron, Burcă, Acsinte – Rodriguez, Oaidă – Moruțan, Achim, Piftor  – Hazazi.

În debutul reprizei a doua, FC Botoșani a majorat scorul prin juniorul Alex Piftor care a marcat după o acțiune prelungită de atac.

La FC Botoșani a debutat Naif Hazazi, atacantul de 29 de ani venit din Arabia Saudită. Pe finalul partidei, sauditul i-a pasat lui Chitoșcă iar acesta a marcat din careul mic iar în minutul 90, Hazazi a marcat pentru 4-0.

Costel Enache nu i-a folosit în acest meci pe Golubovic și Roman, ambii cu probleme medicale.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad