Connect with us

Evenimente

Amendați de jandarmi pentru consum de alcool

Published

on

Încălzirea vremii din ultimele zile duce la o prezenţă mai vizibilă a cetăţenilor în spaţiul public, care au schimbat hainele groase de iarnă cu altele mai lejere.
Ar fi foarte bine însă dacă unii ar înţelege că ,,strada” nu este locul cel mai indicat pentru consumul de băuturi alcoolice, asociat de multe ori cu producerea unor fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice care deranjează locatarii din zonele în care acestea au loc.

În doar 12 ore, jandarmii au sancţionat în municipiul Botoşani nu mai puţin de opt tineri, intervenţiile având loc în urma unor solicitări telefonice sau constatării directe pe timpul executării misiunilor specifice.

Miercuri seara, la ora 19.20, cinci tineri cu vârste între 18 şi 21 de ani au fost amendaţi cu câte 100 de lei pentru consum de băuturi alcoolice după ce jandarmii i-au observat la intersecţia străzilor Humăriei şi Popa Şapcă, în urma distracţiei rămânând pet-uri goale de bere şi un covor consistent de coji de seminţe, un ,,bun exemplu” pentru copiii care se jucau în apropiere.

În această dimineaţă, la ora 08.00, un locuitor al cartierului Parcul Tineretului, deranjat de muzica care se auzea dintr-un autovehicul parcat în faţa blocului nr.14, a sunat la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani.

Jandarmii au depistat trei bărbaţi care consumau alcool şi ascultau muzică la intensitate maximă, cei trei primind sancţiuni în valoare totală de 1300 de lei.

Recomandăm cetăţenilor să apeleze în scurt timp numărul unic de urgenţă 112 în situaţii similare, lipsa de reacţie conducând la prelungirea disconfortului creat de persoanele cu un nivel de civilizaţie deficitar.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad