Connect with us

Sport

Ziua Mondială a Tenisului de masă va fi sărbătorită pentru al doilea an consecutiv la Botoșani

Published

on

Botoșănenii care sunt pasionați de tenis de masă sunt invitați să participe sâmbătă 14 aprilie, începând cu ora 10.00, la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă, la o acțiune dedicată Zilei Mondiale a Tenisului de masă.
Evenimentul este organizat și sponsorizat de firma Maxim Special Construct care de câțiva ani susține tenisul de masă din municipiul și județul Botoșani.

„Este al doilea an când organizăm la Botoșani un eveniment cu ocazia Zilei Mondiale a Tenisului de masă. Anul trecut am fost pe locul doi în țară ca număr de participanți. Vom închiria toate mesele de la Sala Polivalentă și așteptăm cât mai mulți botoșăneni să vină și să joace tenis de masă. Încercăm în acest fel să promovăm tenisul de masă și să îi încurajăm pe botoșăneni să facă mișcare. Vom avea și o competiție pentru jucătorii care participă la turnee. Eu sper să avem o prezență cât mai mare și să ne putem mândri cu un loc fruntaș în România. Nu există restricție de vârstă, poate participa oricine”, ne-a spus Maricel Maxim, sponsorul acțiunii.

Omul de afaceri botoșănean va organiza în luna octombrie „Cupa Maxim” la tenis de masă, un eveniment la care vor participa peste 200 de jucători din mai multe județe și care se anunță a fi unul dintre cele mai puternice turnee din România.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad