Connect with us

Sport

Atmosferă explozivă în vestiarul Craiovei. Mangia a intrat în conflict cu jucătorii înaintea semifinalei cu FC Botoșani

Published

on

Pe Alexandru Băluţă l-au costat declaraţiile beligerante de la finalul derby-ului cu FCSB la adresa lui Devis Mangia, căpitanul Craiovei fiind scos din lot de antrenorul italian, care i-a făcut şi referat pentru o amendă destul de importantă.
Astăzi, atacantul de 25 de ani s-a pregătit separat de restul lotului, la cantonamentul din Lunca Jiului, supravegheat de un preparator fizic şi un kinetoterapeut. Mai mult ca sigur, Băluţă va lipsi la meciul de sâmbătă, cu Iaşi, dar ar putea reveni la turul semifinalei Cupei României, cu Botoşaniul.

Pedeapsa aplicată lui Băluţă este şi un exemplu pe care Mangia vrea să-l dea într-un vestiar care este în această perioadă un adevărat butoi cu pulbere. Băluţă nu este singurul revoltat de tratamentul lui Mangia. Mateiu este nemulţumit că italianul l-a folosit numai când a avut nevoie de el, adică după ce s-a accidentat Fausto Rossi şi până a fost adus Andre Santos, deşi între timp mijlocaşul român de 29 de ani a avut prestaţii bune.

De asemenea, Florin Gardoş regretă că a venit la Craiova, apucând să joace doar câteva minute, 11, pentru Universitatea, cu CFR Cluj, deşi atunci când a semnat i s-a spus că vine la o echipă care are nevoie de el imediat. Mangia a mizat însă pe tripleta defensivă Popa-Kelic-Tiago, iar ca back-up i-a utilizat pe Popov şi Briceag. Cel mai probabil, Gardoş va juca titular în meciul de sâmbătă, în locul lui Kelic, care a jucat slab în meciul cu FCSB.

Citește mai mult pe Prosport.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad