Connect with us

Administratie

Investiții de 3,6 milioane de euro în liceul din Săveni. „Va fi unul dintre cele mai moderne licee din România”

Published

on

Anul acesta vor începe lucrările de modernizare, extindere și dotarea a Grupului Școlar „Dr. Mihai Ciucă” Săveni. Valoarea investiției este estimată la 3,6 milioane de euro iar potrivit autorităților locale, lucrările vor începe în toamnă.
Primăria orașului Săveni a obținut finanțarea pentru modernizarea Grupului Școlar „Dr. Mihai Ciucă” și a apelat la o firmă care să se ocupe de organizarea licitației pentru execuție.

„La liceu am contactat o firmă de consultanță care să se ocupe de organizarea licitației. Nu vrem să întâmpinăm problemele pe care le-am văzut la nivelul municipiului și județului Botoșani iar licitația să nu dureze mai mult de șase luni. Este vorba de extindere, modernizare și dotare. Va fi unul dintre cele mai moderne licee din România. Sunt absolut convins că lucrările încep anul acesta. Odată cu modernizarea liceului și a bazei sportive, orașul Săveni va prezenta interes și mulți copii care pleacă spre Botoșani sau Iași vor rămâne aici”, ne-a spus Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni.

Proiectul este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală și cuprinde modernizarea clădirilor, extinderi, dotare, realizarea unui amfiteatru de peste 200 locuri, laboratoare și o bibliotecă. La școala generală și liceul din Săveni învață aproape 2000 de elevi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad