Connect with us

Sport

FC Botoșani – FC Voluntari 1-0. MIHAI ROMAN ONE-MAN SHOW GALERIE FOTO

Published

on

FC Botoșani s-a impus cu 1-0 în fața formației FC Voluntari, printr-un gol marcat de Mihai Roman. Căpitanul FC Botoșani a fost jucătorul meciului, a marcat, a mai creat câteva ocazii de gol, a făcut inclusiv faza defensivă iar la ieșirea de pe teren, în minutul 87, spectatorii de la tribuna I l-au aplaudat și i-au scandat numele.
FC Botoșani începe meciul în atac iar în minutul 3, își trece în cont prima șansă de gol. Mihai Roman execută o lovitură de la 25 de metri, lateral stânga, dar trimite puțin peste poarta lui Mincă.

În minutul 12, FC Botoșani are a doua șansă de gol, în urma unui contraatac. Roman îi centrează perfect lui Golofca dar jucătorul FC SB-ului șutează peste poartă. Șase minute mai târziu, Golofca centrează de pe stânga dar Oaidă nu reușește să marcheze din careul mic. Marinescu comite un henț în propriul careu dar centralul Horațiu Feșnic refuză să dicteze penalty pentru FC Botoșani.

Golofca își depășește ușor adversarul, îi pasează lui Achim în marginea careului dar jucătorul împrumutat de la FC SB își bate joc de fază. Roman centrează la colțul lung dar Golofca nu ajunge la timp pentru a împinge mingea în poarta goală. Același Roman șutează din marginea careului dar Mincă respinge de lângă bară.

Repriza secundă începe cu FC Botoșani în ofensivă iar în minutul 47 Mihai Roman, cel mai bun jucător al FC Botoșani, reușește să marcheze. Achim i-a pasat lui Roman în careu iar căpitanul FC Botoșani marcheză.

Claudiu Niculescu îi aruncă în luptă pe Cernat și Voicu și încearcă să revină în joc dar FC Botoșani este echipa mai periculoasă. Golofca centrează de pe stânga dar Axente nu reușește să reia cu capul din mijlocul careului.

Mihai Roman are șansa golului doi în minutul 68 dar reia puțin peste poartă din interiorul careului. Două minute mai târziu, ilfovenii își trec în cont prima mare ocazie. Cosmin Achim reia peste poartă dintr-o fază singur cu Pap.

Lorand Fulop revine pe teren după șapte luni de pauză. FC Botoșani nu a mai forțat pe finalul partidei, preferând un joc de așteptare. Partida s-a încheiat cu victoria echipei FC Botoșani care rămâne în lupta pentru primul loc al play-out-ului.

MIHAI ROMAN – Jucătorul meciului FC Botoșani – FC Voluntari 1-0

…………………

FC Botoșani: Pap – Dumitraș, Plămadă, Burcă, Acsinte – Oaidă, Tincu, Roman (87 Moruțan), Achim (75 L. Fulop), Golofca – Golubovic (63 Axente)

  • Rezerve: Cobrea, Cucu, Moruțan, Rodriguez, Piftor, L. Fulop, Axente

FC Voluntari: Mincă – Leașă, Balaur (63 Cazan), Achim, Bucurică – Răuță, Marinescu – Căpățână (56 Voicu), Ivanovici, Benzar (56 Cernat) – Deac

  • Rezerve: Balauru, Cazan, Sane, Novac, Pîrcălabu, Cernat, Voicu

Arbitri: Horațiu Feșnic (Cluj) –  Alexandru Cerei (Cluj), Gabriel Barjac (Sălaj)

Observatori: Vasile Marcel (București), Iosif Olah (Covasna)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad