Connect with us

Sport

FC Botoșani – FC Voluntari 1-0. Fl. Acsinte, mesaj pentru antrenorul Enache: Să aibă încredere în ce spun și ce fac

Published

on

Florin Acsinte a fost titular împotriva formației FC Voluntari, cu care a câștigat Cupa și Supercupa României. În timpul meciului, fundașul stânga a fost antrenorul din teren, l-a ajutat pe Costel Enache și și-a mobilizat colegii.

„Am zis și înainte de această partidă că trebuie să o câștigăm indiferent cum. Din fericire, s-a întâmplat acest lucru. Sper ca acest rezultat pozitiv să ne facă să câștigăm mai multe meciuri. E o senzație unică să joci împotriva unei echipe la care ai activat și ai câștigat două trofee. Sunt jucător profesionist, unde evoluez încerc să-mi fac treaba cât mai bine”, a spus Florin Acsinte care în partea secundă, la dubla schimbare făcută de Claudiu Niculescu, a mers la margine și a discutat cu Costel Enache:

„Erau mici probleme în teren, le-am simțit, am încercat să i le transmit dumnealui și să încerce să le regleze. Din fericire, a ieșit. Sper ca și pe viitor să aibă încredere în ce spun și ce fac atât în teren cât și în afara terenului. Încerc să dau totul în teren pentru echipă. Vom avea niște sărbători liniștite și sperăm ca și pe viitor să avem mai multă liniște. Ne așteaptă niște meciuri foarte grele, dar încercăm să ne recuperăm, să scoatem puncte la Timișoara și un rezultat pozitiv în Cupa României”, a mai spus Florin Acsinte.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad