Connect with us

Sport

FC Botoșani – FC Voluntari 1-0. C. Enache: „Sper să readucă încrederea jucătorilor și un pic de optimism”

Published

on

FC Botoșani a reușit să se impună cu 1-0 în fața echipei FC Voluntari și rămâne în lupta pentru primul loc în play-out. Antrenorul Costel Enache speră ca această victorie și golul din acțiune marcat de Mihai Roman să readucă încrederea jucătorilor.
„Am văzut două echipe puțin crispate la începutul jocului, două echipe care aveau nevoi de rezultat. Nu a fost un joc spectaculos, a părut un joc mai mult la siguranță, un joc în care ambele echipe nu au avut curajul să riște. Am gestionat mai bine jocul, defensiva a stat destul de bine și ne-am creat oportunități de a înscrie. Bine că a venit un gol din acțiune și sper să readucă încrederea jucătorilor și un pic de optimism”, a spus Costel Enache.

Comparativ cu precedentele jocuri, de această dată elevii lui Costel Enache au jucat mai agresiv și au avut o atitudine mai bună.

„E foarte greu să ai la fiecare meci un mesaj care să facă echipa wow și să le aducă o adrenalină în așa fel încât să zburde pe teren. Încercăm să venim cu un mesaj direct, schimbare de comportament, e o rutină în viața noastră. Sunt jucători care au sute de meciuri. Pentru ei devine o rutină. Încercăm să îmbunătățim factorul mental, de concentrare, de dorință, atitudine dar nu tot timpul reușim”, a mai spus antrenorul FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad