Connect with us

Sport

FC Botoșani – FC Voluntari. C. Enache: Cei care sunt mai puternici mental, vor reuși să câștige

Published

on

După egalurile cu Juventus și Chiajna și înfrângerea în fața formației Dinamo, FC Botoșani va întâlni în etapa a patra a play-out-ului pe FC Voluntari. Antrenorul Costel Enache susține că are în continuare încredere în elevii săi și este convins că sâmbătă va obține un rezultat pozitiv.
„Din păcate a devenit un meci important pentru noi. Ne poate desprinde de grupul fierbinte sau ne poate duce într-o situație delicată care să ne dea emoții pe final de campionat. Am ajuns într-o situație în care ne-am pierdut încrederea. Avem potențial. Jucătorii au demonstrat că pot trece peste dezechilibrul rezultatelor din ultimul timp”, a spus Costel Enache care a mai precizat că nu vor fi mari schimbări față de meciul cu Dinamo.

„Este destul de greu să schimb lucruri importante de marți și până sâmbătă. Trebuie un pic mai multă determinare, concentrare în joc”.

Enache consideră că factorul mental va fi deciși deoarece echipele sunt apropiate ca valoare.

„E o echipă cu o calitate la jucători, o echipă care în ultimul timp a avut probleme. Ne întâlnim două echipe cu moralul un pic lezat. Cei care sunt mai puternici mental, vor reuși să câștige. Cred că noi vom fi aceea”, a mai afirmat tehnicianul.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad