Connect with us

Cultura

Încep înscrierile pentru Festivalul Naţional de muzică folk pentru copii şi tineret  „Seri melancolice eminesciene”

Published

on

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, şi Asociaţia Judeţeană a Organizatorilor de Evenimente Botoşani, organizează înscrieri în cadrul Festivalul Naţional de muzică folk pentru copii şi tineret Seri melancolice eminesciene, ediţia a IX-a  6-8 iulie 2018.

Festivalul Naţional de muzică folk pentru copii şi tineret  Seri melancolice eminesciene,  are ca principal scop sporirea numărului de activităţi destinate promovării tinerilor sau elevilor cu aptitudini în domeniul cultural-artistic şi a creaţiilor acestora, având ca specific muzica folk, respectiv atragerea unui număr cât mai mare de elevi şi tineri către acest gen muzical. Proiectul este justificat de lipsa unor astfel de activităţi, atât la nivelul judeţului Botoşani, cât şi în ţară, şi de necesitatea de a oferi tinerilor şi elevilor un cadru adecvat de manifestare şi promovare. Promovarea  Imaginii Memorialului Ipoteşti şi a creaţiei lirice eminesciene (prin folosirea  versurilor eminesciene drept text pentru melodiile prezentate în concurs şi spectacol).

Regulamentul şi fişa de înscriere pot fi luate de pe site-ul www.folkipotesti.ro  Înscrierile se fac până pe data de 15 mai 2018. Fişele completate pot fi trimise pe adresa folkipotesti@gmail.com. Pentru detalii suplimentare puteţi suna la următoarele numere de telefon: 0722.143.448, 0741.510.849, 0744.885383

Festivalul a fost conceput în 2010 de Flavius Damian, reprezentantul Asociației Culturale Arlechin Botoșani și Relu Oneaga, reprezentantul Memorialului Ipotesti.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad