Connect with us

Sport

FC Botoșani – Dinamo 0-1. Costel Enache: „E dureros, mă simt frustrat”

Published

on

FC Botoșani a pierdut cu scorul de 1-0 în fața formației Dinamo. Deși FC Botoșani a avut un om în plus timp de 40 de minute, elevii lui Costel Enache nu au fost în stare să-și creeze nicio ocazie mare de gol, Golubovic, Axente, Golofca, Achim și Moruțan fiind absenți total din joc.
„E dureros, mă simt frustrat. Terenul nu a fost unul de construcție iar cele două echipe au făcut un joc mai direct. Nu am fost foarte buni nici azi pe mingea a doua. Chiar în condițiile astea, am jucat de la egal la egal cu adversarul, am controlat jocul și cred că ocaziile principale ni le-am creat noi. Nu am găsit soluția finală, execuția sau decizia de la finalizare. știam că adversarul are un contraatac foarte bun, am încercat să evităm jocul deschis, să oprim rapid contraatacurile, unul dintre ele nu am reușit și ne-a costat”, a spus Costel Enache.

Singura mare ocazie a botoșănenilor i-a aparținut lui Mihai Roman în prima repriză. Cu toate acestea, antrenorul botoșănean a văzut mult mai multe ocazii.

„Dacă așteptăm ca la un meci cu Dinamo să avem 20 de ocazii… nu o să avem. Preluarea greșită a lui Cătălin este o oportunitate foarte mare. În repriza a doua, ratarea lui Cătălin, lui Mihai. Sunt ocazii care într-un meci cu Dinamo ar trebui gestionate mai bine. Astăzi am jucat cu Dinamo, una dintre echipele bune”, a spus Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad